Trådlösa hörlurar med bästa batteritiden

Vi fortsätter med ännu en lista för att hjälpa dig hitta produkterna med bästa betteritiderna, denna gången är det hörlurar vi har efterforskat. Ni vet redan hur det här fungerar, vi skriver lite allmän information om produkterna och våra egna åsikter om dom samt kollar hur bra betteritiden är för att underlätta letandet för er.

Sony WH-1000XM3

Det första paret hörlurar är WH-1000XM3 modellen av Sonys trådlösa hörlurar, under de senaste tre åren har Sony 1000X-serien av hörlurar varit vår favorit trådlösa hörlurar på marknaden. De låter bra tack vare en kombination av fantastiska trådlösa codecs – aptX och Sonys egenutvecklade LDAC-teknik – och håller utomhusbuller i fjärran tack vare Sonys ständigt förbättrande algoritmer för brusavbrott.

Även om Sony WH-1000XM3 kanske inte är en enorm förbättring jämfört med förra årets WH-1000XM2, är de fortfarande ett snitt ovanför sina rivaler, Bose QC35 II, på nästan alla sätt: de låter bättre, de blockerar buller bättre och har bättre funktioner som Quick Attention-läge som släpper in allt utanför ljud utan att ta av hörlurarna. (Det senare är perfekt när du ger en drinkorder på ett plan eller pratar med en kollega för ett kort ögonblick innan du dyker tillbaka till ditt arbete.)

Batteritiden är riktigt bra för hur många funktioner dom har, du klarar dig hela 30 timmar på en laddning villket är mer än tilräckligt för många och av den anledning får den en plats på våran lista.

Jabra Elite 85H

Nästa par är Jabra Elite 85H, ett ganska stort hopp upp när vi testade batteritiden då vi fick hela 36 timmars batteritid ut av dom villket är otroligt bra. Kombinera det med fantastisk design och massor av anpassning när det gäller ljudprofiler är Elite 85h lätt att rekommendera. Som sagt, purister kommer att beklaga bristen på high-end codec-stöd och det finns mer häftiga hörlurar på marknaden vid denna prispunkt. När du tänker på att Jabras Elite 85h-hörlurar är företagets första försök att använda trådlösa ANC-hörlurar är resultatet mycket prisvärt. Vi kan inte vänta med att se vad företagets nästa premium-ANC-hörlurar kommer att uppnå.

Audio-Technica ATH-M50xBT

Vi sparade det bästa paret till sist när man kollar på batteritid, Audio-Technica har en lång historia av att producera hörlurar, mikrofoner och skivspelare av hög kvalitet och med släppningen av ATH-M50xBT levererar det ljud i studiokvalitet utan sladden.

ATH-M50xBT är designade för riktigt avancerad ljudprestanda, med 45 mm drivrutiner och ett frekvenssvarintervall på 15-28,00 Hz, och det visar – vi var mycket imponerade av det varma, väl rundade ljudet.

ATH-M50xBT-hörlurarna fungerade också bra när det gäller batteritid och Bluetooth-anslutning, men mikrofonen är inte särskilt stark, och du kanske kämpar för att ringa telefonsamtal med dem – ändå, det är förmodligen inte anledningen till att du skulle köpa ett par hörlurar i studio i första hand.

Dom helt och hållet krossar konkurrenterna med hela 40 timmars batteritid och av den anledningen kan vi rekommendera denna för alla!

Hoppas att ni tyckte om denna lista och som vanligt hoppas vi att vi kunde underlätta ert letande och att ni kommer tillbaka och läser några av våra andra listor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *