Trådlösa högtalare med bästa batteritiden

Det här har blivit lite av en mini serie här på batteriguppen, vi kollar på olika produkter innom ett specifikt område för att ta reda på vilka som har bäst batteritid. Denna gången kollar vi på trådlösa högtalare, då det finns otroligt många så har vi såklart inte kunnat testa alla men tro mig, vi har några riktigt bra allternativ på denna lista!

Tribit MaxSound Plus

Vi börjar med Tribit MaxSound Plus, tribit kan vara ett märke du inte har hört talas om, men dess Bluetooth-högtalare låter mycket bättre än de borde för priset. MaxSound Plus är min favoritmodell. Den har dubbla framåtriktade förare och passiva radiatorer i en 8-tums lång p-form. Nej, det kan inte driva ett trance-dansparti på egen hand, men dess ljudklarhet imponerade verkligen mig, och den har en rolig extra basknapp som tillför lite förvånande dumt. Den extra basen är lite lerig, och säker, den ser mycket ut som en Beats Pill +, men det är fortfarande kul. 

Med 15–20 timmars batteri och en vattentät IPX7-klassificering (inte dammsäker, men jag sänkte det ned i vatten och det är bra), det är en bra följeslagare för vissa låtar i trädgården, en resa nedför floden eller massor av andra informella sammankomster.

Marshall Stockwell II

Nästa på listan är Marshall Stockwell II, om du är musietusiast eller bara älskar den klassiska Marshall-gitarrförstärkaresignen är denna Bluetooth-högtalare redo att rocka. Som alla Marshall-produkter betalar du ett pris för stilen, men det uppfyller förväntningarna. För en högtalare som är ungefär så stor som fyra DVD-fodral staplade, stående upprätt, det låter mördare med ett jämnt, balanserat och förfinat ljud.

Den har en slitstark silikonfinish av slitstark känsla, och fram- och baksidan är täckta med ett stålgaller. Den har en framåtriktad woofer och en diskant på varje sida, drivs av ett batteri som varar cirka 20 timmar (USB-C laddning med ett 3,5 mm-uttag också), beroende på hur mycket du justerar den eleganta volymen, diskanten och basvred uppåt. Batteriindikatorn är också praktisk. Jag har haft glädje av att ta upp alla 3 kilo av den med bärremmen, som har en läderkänsla på utsidan och en röd sammet utseende och insida.

JBL Boombox

Den tredje och sista produkten på våran lista är JBL Boombox, är komiskt enormt för en Bluetooth-högtalare, men tänk på den som den moderna motsvarigheten till en 80-talls boombox, komplett med ett handtag och lite intensiv bas. Break-dansare från det förflutna skulle ha dödat för en högtalare som var helt vattentät och hade hela 24 timmars batteritid. Boombox kan också ansluta till flera smartphones i taget, så att du inte behöver DJ av din ensamma. Med ett 20 000 mAh batteri ombord kan det också ladda dina prylar i flera dagar. Detta är verkligen det bästa valet om du behöver mycket batteritid.

Det var våran lista av trådlösa högtalare med bästa betteritiden, hoppas ni gillade den och håll utkik efter fler listor i denna lilla serien om ni är intresserade!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *