Telefoner med bästa batteritid

Betteritid är en av dom viktigaste sakerna att tänka på när man ska skaffa ny mobil, ingen vill behöva ladda sin mobil hela tiden genom att bara använda den som vanligt. Därför har vi på batterigruppen tagit reda på vilka mobiler som har bäst batteritid för att hjäpa dig göra det bästa valet. 

iPhone 11 Pro Max

Den första mobilen på listan är iphone 11 pro Max som är den bästa tillgängliga iPhone för tillfället, vilket är det ända många människor kommer att behöva höra innan de fattar sitt köpbeslut, men det har också den bästa batteritiden för en aktuell iPhone.

Det har ett 3 969 mAh-batteri, vilket är marginellt mindre än saftpaketen för de flesta telefoner i denna lista, men Apple får det att gå långt och ger upp till fem timmars livslängd än sin föregångare, iPhone XS Max.

Det i praktiken innebär att det är lätt att komma över en dag från den här telefonen och konservativa användare kan få två dagar på en gång.

OnePlus 7T Pro

Nästa på listan är OnePlus 7T Pro, ett flaggskepp med få kompromisser trots att det kostar mindre än de flesta konkurrenter, och på 4 085 mAh är batteriet verkligen inte bland de få kompromisser som finns.

Detta juicepaket kan hålla OnePlus 7T Pro igång under en dag och mer ändå, och när du behöver ladda den, kan du dra nytta av supersnabb 30W-laddning, vilket ger en laddning på 68% (tillräckligt för en dags användning för de flesta människor) på ungefär 30 minuter. Så du kommer aldrig att vara utan batteri länge, även om det är värt att notera att det inte finns någon trådlös laddning, vilket är en av den här telefonens få kompromisser.

Huawei Mate 20 Pro

Den tredje och sista mobilen för den här listan är Huawei Mate 20 Pro många säger var den bästa Android-telefonen 2018 och den har bästa batteritiden också tack vare ett enormt 4200mAh-batteri.

Det har också några smarta tricks i ärmen, för såväl som snabbladdning och trådlös laddning stöder Mate 20 Pro också omvänd trådlös laddning, vilket innebär att du kan använda telefonen som en laddningsplatta för att ladda upp andra enheter. Du vill förmodligen inte göra det så mycket, men om du vill vara snäll mot en kompis så är det fullt möjligt tack vare det stora betteriet.

Faktum är att när du inte använder den som laddningsplatta är det realistiskt möjligt att få två dagar i livet, och även med mycket tung användning bör du få en bra halv dag.

Det var listan av mobilerna med bästa batteritiden, hoppas denna lista hälpte dig att hitta den perfekta mobilen för dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *