Bästa mobiltelefonerna för barn

Jag har precis gått igenom en tuff period som slutade med en skilsmässa och vårdnadstvist. Detta gav mig inspiration att göra en lista med dom bästa mobiltelefonerna för barn om ni känner för att skämma bort dom lite!

Bästa i allmänhet: Nokia 3310

Det finns god chans att föregångaren till den här enheten var en förälders första telefon tillbaka i början av 2000-talet. Nu, nästan 20 år senare, har Nokia moderniserat sin 3310-telefon. Med 3G-nätverkshastigheter är den här telefonen inte ”tegel” -telefonen från den tidigare generationen. Visst, det gör fortfarande samtal, spelar musik och kan skicka texter, men nu gör det mycket mer.

Den bakre 2MP-kameran tar inte professionella bilder, men den är tillräckligt bra för att ha kul med vänner. Det finns inte heller någon framåtriktad kamera, men det är i linje med kursen med en telefon i det här priset. 3310 finns dock i fyra roliga färger för lite anpassning. Det lägger också till ett 1200mAh-batteri för upp till 22 timmars samtalstid, vilket är mycket mer än vad de flesta av dagens flaggskeppssmartphones kan erbjuda. Den lätt att navigera menyn förlitar sig på en fyrvägs riktningsdyna för att flytta runt och en mittknapp som fungerar som en ”välj” -knapp. Ett microSD-kortplats ger 32 GB extra lagringsutrymme som kan användas för foton och musik.

Bästa Smartphone: Motorola Moto G7 Play

Om dina barn är redo för det ansvar som medföljer en riktig smartphone är Moto G7 Play ett fast alternativ på startnivå. Den här Android-smarttelefonen har alla funktioner du kan förvänta dig till en anmärkningsvärd prispunkt. Samtidigt som kameran och telefonens totala prestanda kan bli bättre, får G7 Play’s batteritid och hållbarhet toppmärkningar.

Det är viktigt att notera att G7 är en riktig smarttelefon, så du kanske vill etablera några föräldrakontroller innan du låter dina barn bli vilande med sin nya leksak. Att ge ditt barn en smartphone är ett ganska stort steg i både självständighet och ansvar, och G7-spelet är ett utmärkt första steg för dem att växa vidare.

Bästa värde: Nokia 4.2

Om du letar efter en billig telefon som inte klipper några hörn gör du det bra med Nokia 4.2. Den är fylld med alla möjliga funktioner som dina barn kommer att älska – från en biometrisk ansiktslåsning och fingeravtrycksscanner till 32 GB utrymme, utdragbar upp till en enorm 400 GB med microSD-kort och ett batteri som kommer att hålla hela dagen. Inte bara har Nokia 4.2 en HD + -skärm, perfekt för att strömma show eller spela spel när du är på språng, utan den körs också på Snapdragon 439, vilket innebär att om den går tom under dagen kan du ladda den snabbt med Quick Charge 3.0-teknik.

Uppdateringar kommer inte att bli överdimensionerade eller irriterande eftersom Nokia 4.2 inte kommer med några bloatware tack vare Android One, så oroa dig inte för att ditt barns telefon går miste om säkerheten. Att nå dem kommer inte heller att vara ett problem, eftersom telefonen fungerar med 4G LTE-band 1/3/5/7/8/20/28/38/40/41. För att komplettera allt med Nokia 4.2: s dubbla kameror och omfattande redigeringsfunktioner kan dina barn också släppa ut sin kreativa sida när de tar bilder.