Bärbara datorer med bästa betteritiden

Precis som med mobiler är batteritiden en av dom viktigaste sakerna att tänka på när man letar efter en ny bärbar dator. Som tur var för er så har vi redan gjort efterforskningn för att ta reda på vilka bärbara datorer som har bäst batteritid för att hjälpa er att göra det bästa valet. 

Dell Latitude 7400

Den första bärbara datorn på den här listan är Dell Latitude 7400 som helt totalt  krossade vårat batteritest med helt otroliga 13 timmar och 23 minuter batteritid. På toppen av dess fantastiska batteritid erbjuder Latitude 7400 snabb prestanda tack vare sin Core i7-8665U-processor.

Det kommer också med en tre års garanti som standardalternativ och det erbjuder några snygga säkerhetsfunktioner som en IR-kamera för Windows Hello. Dell Latitude 7400 lungade sig imponerande mot toppen av våra bärbara datorer med bästa batteritid.

HP Spectre x360

Nästa bärbara dator på listan är Spectre x360 modellen av HP som praktiskt taget är helt perfekt, med batteriets livslängd, som spikade vilda 13 timmar och 20 minuter på vårt test.

Det är superlätt, på ca 12 kg och tun, på ca 0,7 tum tjockt, att vi inte kan låta bli att älska den eleganta aluminiumkonstruktionen. I den tunna designen finns en stark Intel Core i7-1065G7 CPU och Intel Iris Plus-grafik. Det har också ett fantastiskt tangentbord tack vare sina stora tangenter och rejäl klick. Att göra det på bärbara datorer med bästa batteritid är bara en sekundär utmärkelsen till allt annat som är bra med den här bärbara datorn.

Dell XPS 13

Nästa på listan är ännu än Dell dator, dom vet verkligen hur man gör en dator med bra batteritid. Dell XPS 13 har fortfarande de smalaste ramarna som kan tänkas tack vare sin InfinityEdge-design, och som en bonus lyckades Dell passa webbkameran i toppramen, som har varit en efterlängtad funktion. Åh, och det är en av bärbara datorer med bästa batteritid.

Och för att följa de tunna fasterna är en underbar 13,3-tums, 1080p-skärm som täckte 126 procent av sRGB-spektrumet och gav ut 357 ljusstyrka. Detta barn är också superlätt och tunt, kommer i ca 12 kg och 0,3 ~ 0,46 tum tjockt, och har en kraftfull ny Whisky Lake-processor. 

Dell XPS 15

Den fjärde och sista bärbara datorn på den här listan är ännu en Dell dator, denna gången XPS 15 modellen. Mellan dess eleganta aluminiumchassi, löjligt underbara 15,6-tums skärm och kraftfull prestanda är det praktiskt taget ett mirakel att Dell XPS 15 har lång batteritid.

Det här barnet varade i 11 timmar och 53 minuter, och även om det inte är det bästa av det bästa, gör dess andra kvaliteter det lätt till en av de bästa totala bärbara datorerna på denna lista. Och med sin GTX 1050 Ti Max-Q GPU kan du köra spel som Hitman (Ultra, 1080p) med 60 bilder per sekund. 

Hoppas ni gillade denna lista av bärbara datorer med bästa batteritiderna och vi hoppas som vanligt att vi kunde underlätta letandet för dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *